Prijzen

Van Boom naar Droom http://www.dreamstime.com/stock-photography-image35059762

Wilt u de uitstraling van vakmanschap of uit praktisch oogpunt een meubel op maat? U ziet de meerwaarde van een meubelmaker en maatwerk meubelen in, maar hoe gaat het nu precies in zijn werk?

We spreken af om uw wensen te bespreken, we kijken wat de mogelijkheden zijn, nemen de maten op en schetsen samen een ontwerp. Op basis hiervan krijgt u een offerte.

Indien u akkoord bent met de offerte, gaan wij voor u aan de slag. Van tevoren wordt met u een levertijd afgesproken. Dit is afhankelijk van de te leveren materialen en het type meubel.

Het meubel wordt bij u thuis of bij het project afgeleverd. Op maat gemaakt De tafels, stoelen en banken kunnen voor u op maat worden gemaakt. U kunt ons uw wensen voorafmetingen of uitvoering doorgeven via het contactformulier.

 

Oerdegelijke Lariks tuinset, 100% nederlands product.


Bent u op zoek naar een unieke en stevige tuinset dan is dit iets voor u.

Het tafelblad is gemaakt van 4 cm dik masief lariks. Doordat de 2 planken uit de zelfde stam komen zijn ze haast gelijk van tekening, dit geeft een mooi rustig beeld. Aan de buitenkant van het blad is nog mooi de natuurlijke vorm van de boom te zien.

De tafel staat op 4 masiefe poten welke met stevige halfhoutsverbindingen en watervaste lijm met de regels en het blad zijn verbonden. Hierdoor ontstaat er een zeer stevig geheel dat ook jaren stevig blijft. Mede door het gebruik van deze verbindingen is het niet nodig om bij lange tafels een extra set poten in het midden van het blad te plaatsen.

De tafel op de foto heeft een lengte van 4 meter en is 1 meter breed, hier kunnen 16 personen aan zitten. Maar de tafels kunnen wij in elk gewenste afmeting maken tot een lengte van 6 meter. De banken op de foto zijn in de zelfde stijl als de tafel. Deze hebben ook een 4cm dikke zitting met 2 stevige poten. Ook deze banken zijn voorzien van stevige halfhoutsverbindingen. De banken hebben een breede zitting van 40cm Mede door deze breede zitting de stevige poten en alle verbindingen staan de banken mooistabiel. Onder de poten van de bank en de tafel worden stalen doppen gemonteerd, hierdoor staan de poten 5 mm vrij van de grond. Zo trekt er geen water in de poten wat de levensduur van de poten zeer ten goede komt. De hieronder staande prijzen zijn inclusief btw. Tafel 4 meter €459 Tafel 3 meter €424 Tafel 2 meter €389 Bank 4 meter €210 Bank 3 meter €195 Bank 2 meter €180 De levertijd van een lariks tuinset is op dit moment ongeveer 2 weken. Zoekt u een grotere of juist kleinere tuinset stuur dan even een mail dan zullen wij snel een nette prijs voor u maken. De foto’s op de website zijn van de proefopstellingen, de prijzen zijn zeer serieuze indicaties. De definitieve prijs van uw product op maat laten we z.s.m. horen na het ontvangen van uw wensen.